BOKPRESENTATION

Martin Röshammar
BokreleaseGratisSignering
21 maj, 15:00 - 16:00
Stora Nygatan 31, 111 27 Stockholm, Sverige
Gamla stan

Att intervjua – Att fråga är att lyssna är en bok om intervjuernas förlovade land. Alla möten, alla Zoom-intervjuer, alla telefonintervjuer är värda att lägga ner kraft och tankemöda på. Och alla intervjuer kan bli bättre, som intervjuare kan du alltid komma lite närmare, få reda på lite mer. En intervju kan vara så mycket, det är inte bara en utfrågad det gäller, utan också en lyhörd lyssnare och en observant iakttagare.

Martin Röshammar har många års yrkeserfarenhet från olika typer av tidningar, tidskrifter, magasin, kundtidningar och fackförbundstidningar m.m. Han har publicerat tusentals intervjuer utöver personporträtt. Han har publicerat korta, långa, lyckade och misslyckade, personliga och djuplodande såväl som ämnesspecifika och väldigt nördiga intervjuer.

Röshammars många möten i arbetet med boken journalister, poddare, moderatorer och författare, har i mångt och mycket format boken. Detta visar också på bredden och den sammantagna erfarenheten som gör boken viktig och handgriplig.