Författarsamtal Gamla Stans bokhandel – Att skriva om kärlek, passion och otrohet

Författarsamtal Gamla Stans bokhandel – Att skriva om kärlek, passion och otrohet

Johanna SernelinEwa ÅkerlindLovisa Wistrand
GratisSigneringScensamtal
19 maj, 14:00 - 15:00
Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm, Sverige
Gamla stan

Lovisa Wistrand skriver feelgood och romance på förlaget. Hennes härliga romaner med mycket humor och passion: Älskar att hata dig och Vackra, vita lögner och 600 mil till dig.

 

Lovisa är senast aktuell med romanen Ödets kyss som fått strålande recensioner. “En bok med både vemod och kärlek, om livsval och att ta chansen när den kommer. Prosan är rak och lättillgänglig med ett fint driv. Wistrand har hittat en egen röst som står ut från mängden i floden av feelgood- och romanceromaner. Det är underhållande och läsvärt för alla hopplösa romantiker där ute. 4/5.” BTJ – Bibliotekstjänst.

 

Johanna Sernelin – debuterade nyligen med romanen 78 slag i minuten. Sjuttioåtta slag i minuten är ett psykologiskt triangeldrama och en berättelse om att våga möta sitt inre mörker. Om att utvecklas. Eller att inte göra det, i stil med Liane Moriartys romaner.

 

Den har fått lysande recensioner “Författaren Johanna Sernelin, har i sin debutroman lyckats skapa trovärdiga och intressanta karaktärer i en kontext som gestaltas väl litterärt. Tempot är högt, dialogerna rappa och tidstroget realistiska. Porträttet av den unga och kantiga Julias fobier och sociala ångest är riktigt bra. Det är också trevligt att läsa en samtida roman med anspråk på att vilja säga något som inte utspelas i Stockholm, utan i Jönköping. Ett extra plus för bokens snygga omslag och typsnitt. Helhetsbetyg: 4.” BTJ -Bibliotekstjänst