Hurra för ungdomsboken!

Lisa BjärboJohan EhnBim ErikssonYolanda Bohm RamirezEmma JohanssonJohanna LindbäckKarl ModigMatilda Gunnarsson RathsmanPaula HögströmUnga LäsareSara OhlssonYrsa Walldén
ScensamtalGratisSignering
21 maj, 15:00 - 18:00
Bondegatan 13, 116 23 Stockholm, Sverige
Södermalm
Vox by Opal

Under en eftermiddag sätter Vox by Opal och Gilla Böcker ungdomsboken i fokus med samtal och diskussioner tillsammans med både nya och etablerade namn inom young adult-genren. Hör Johanna Lindbäck, Lisa Bjärbo och Sara Ohlsson prata om hur det är att ha skrivarkompisar tillsammans med Yrsa Walldén och Emma Johansson. Karl Modig diskuterar manlighet och machokultur med Bim Eriksson och Yolanda Bohm Ramirez berättar om utmaningar i att översätta poesi. Allt detta och mycket mer får ni ta del av hos café Louie Louie på Bondegatan 13. Caféet är öppet som vanligt för den som vill fika.

Dessutom kommer Unga Läsare genomföra en bokcirkel* och det kommer finnas möjlighet att mingla med upphovspersonerna på plats. Självklart blir det även bokförsäljning och tillfälle att få sin bok signerad. Öppet för alla och fri entré. För specifikt schema hänvisar vi till förlagens hemsidor. Välkomna!

*Föranmälan till bokcirkeln krävs, för mer information maila ungalasare@gmail.com