Signeringar

Signeringar

Linnéa Engström / Stephan MangoldBoris Zetterlund/ Stina Sundling
Signering
19 maj, 15:30 - 17:00
Johannesgränd 1, 111 30 Stockholm, Sverige
Gamla stan
Hoi Publishing

Kom och träffa 4 av våra författare som signerar:

Linnéa Engströms, Tillsammans var vi oslagbara:

En pappa utesluts ur Jehovas vittnen. Trettio år senare tvingas en dotter bort från EU-parlamentet under förödmjukande omständigheter. Linnéa Engströms självbiografi handlar om de egna erfarenheterna från politiken varvat med hennes pappas resa. Boken ger läsaren unik inblick bakom kulisserna i svensk och europeisk politik. Men det är också en personlig berättelse om svek och orättvis behandling. 

Boris Zetterlund, Stumt ljus:

Den unge Vilhelm får i uppdrag att träffa en filmdistributör i Trieste. Resan kommer att ändra inte bara hans syn på sig själv och livet, utan även på konsten. Så möter han den några år äldre Simone. Hon har, liksom Vilhelm, ett tragiskt förflutet. Men är det verkligen en slump att deras vägar korsas? Romanen är en kärleksförklaring till tiden efter förra sekelskiftet och filmskapandets pionjärer.

Stina Sundling, Söker du här? och Finner du mig:

Året är 2020, livet är kaos och ensamheten ett faktum. Behovet av att känna hud mot hud är påtagligt och Stilla behöver en plan för sitt dejtande. Men hon vill inte fortsätta längs den väg där hon rasat fram. För att finna det hon söker måste hon lyssna till sitt inre och riva sina murar. Det kommer att göra ont.  

Finner du mig? är den fristående fortsättningen på Söker du här?.

Stephan Mangold, Vad väger en tanke? Det holistiska paradigmet:

Går det verkligen att väga en tanke?

För Stephan Mangold, som har vigt sitt liv åt fysikens fascinationer, är det självklart att livet i universum måste förklaras. Ja, hur hänger allting ihop – från den största av smällar till den minsta atomkärna? Och vad är egentligen mörk materia för något?